Advokatska kancelarija Stanivuković

Qualified Legal Attorneys

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​

Over 20 Years of Experience

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​

Our Awards and Certificates

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​

Professional And Experienced Family Law Attorney

O nama

Advokatsku kancelariju Stanivuković osnovao je 1988. godine advokat Goran Stanivuković. Kancelarija se nalazi u Novom Sadu, drugom po veličini gradu Republike Srbije, koji se nalazi oko 70 km severno od Beograda. Aktivnosti kancelarije sprovode se na celoj teritoriji Republike Srbije.

Svoju advokatsku karijeru advokat Jeftić je započeo kao saradnik u ovoj kancelariji, koja predstavlja jednu od najcenjenijih u Novom Sadu i Vojvodini u oblastima privrednog i građanskog prava. Od kako je upisan u imenik advokata pa do danas, međusobna saradnja zasnovana na partnerskim odnosima i nakon više od dvadeset godina i dalje uspešno traje.

Ovaj vid saradnje obezbeđuje pogodnost da se u slučajevima velikih pravnih projekata kao što su green field investicije, preuzimanje kompanija ili svojevremeno privatizacije, na ovim projektima angažuje tim advokata, specijalista u svojim oblastima.

Sa sedam advokata i jakim timom istraživačkog i administrativnog osoblja, Advokatska kancelarija Stanivuković pruža savete i usluge najvišeg kvaliteta prilagođene individualnim potrebama svakog svog klijenta u svim pravnim pitanjima. Tokom prethodnih godina, aktivnosti kancelarije bile su često usmerene na pravnu podršku stranim investitorima prilikom njihovog ulaska na domaće tržište.

Naša kancelarija posvećuje posebnu pažnju obezbeđivanju najbolje kombinacije kvaliteta i efikasnosti, primenom savremenih metoda, timskog rada i stručnosti, uz maksimalan nivo poverljivosti, sve u skladu sa zakonskim okvirima.

Pozovite:

 +381 21 4720 412
 +381 21 4720 899
 +381 21 4720 008

ili

Zatražite besplatnu konsultaciju